Training special la Academia Velo Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 193 Vizualizări

Training special la Academia Velo

 

Fundația Comunitară Mureș lansează o invitație pasionaților de mersul pe bicicletă și celor care vor să trasnmită mai departe cunoștințele pe care le au, generației mai tinere.

Pasionații mersului cu bița sunt invitați să urmeze trainingul special organizat de către Fundația Comunitară Mureș în cadrul proiectului Academia Velo – proiect de educație rutieră pe bicicletă co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă (http://www.swiss-contribution.ro/). Potrivit membrilor Fundației, prin participantul va deveni unul din trainerii programului Academia Velo din România.

Dacă ești interesat, trimite până în data de 31 august, cel târziu până la ora 24:00, formularul de înscriere, CV-ul redactat în limba engleză și o scrisoare de motivație, redactată în limba engleza sau română, la adresa muresonbike@fcmures.org.

Susținut în limba engleză, durata cursului va fi de 3 zile, perioada 23-25 septembrie, și va avea loc la Tîrgu Mureș. Locurile sunt limitate pentru 15 persoane.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE