Acţiuni ale poliţiştilor pentru siguranţa cetăţenilor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 78 Vizualizări

Acţiuni ale poliţiştilor pentru siguranţa cetăţenilor

111Peste 500 de polițiști au fost la datorie, în acest sfârşit de săptămână, pentru ca mureşenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au constatat 58 de infracţiuni, au aplicat 944 de sancțiuni contravenționale, au reţinut 76 de permise de conducere, au retras 43 de certificate de înmatriculare şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 1.000 de lei.

Poliţiştii au acţionat cu 266 de autospeciale, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de timpul liber.

În aceste zile, poliţiştii mureşeni au fost prezenți și au acționat pentru siguranța cetățeanului la manifestările religioase și evenimentele cultural-artistice. „În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 58 de infracţiuni, dintre care 18 contra patrimoniului, 16 la regimul siguranței rutiere, 14 contra persoanei și 6 la regimul armelor și munițiilor, restul faptelor vizând alte genuri de infracţiuni. Dintre infracţiunile descoperite, 7 au fost constatate în flagrant delict. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 944 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 364.136 de lei, dintre care 186 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 16 pentru abateri de natură economică şi 7 pentru încălcări ale normelor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

De asemenea, în urma activităţilor desfăşurate în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, poliţiştii au aplicat 697 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de 245.050 de lei, dintre care 21 pentru consum de alcool, 357 pentru viteză neregulamentară, 17 pentru depăşiri neregulamentare, 3 pentru neacordare prioritate vehicule şi 5 pentru neacordare prioritate pietoni. „Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 992 de lei, au reţinut 76 de permise de conducere, dintre care 20 pentru consum de alcool şi 14 pentru viteză şi au retras 43 de certificate de înmatriculare”, se menţionează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE