Home / Administratie / Reperaţii curente pe mai multe drumuri naţionale din Mureş

Reperaţii curente pe mai multe drumuri naţionale din Mureş

222Conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat miercuri, 24 august, pe site-ul instituţiei, www.cnadnr.ro, că programul de întreţinere şi reparaţii curente pe timp de vară aferent reţelei de drumuri naţionale continuă.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului Mureş în prezent se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii curente pe timp de vară pe următoarele tronsoane de drum: DN 13A – Chibed – Sovata – limită judeţ Harghita, DN 14A – limită judeţ Sibiu – Târnăveni; Târnăveni – Cucerdea – intersecţie DN 15 şi DN16 – Sărmăşel – Reghin. „Lucrările sunt executate sub trafic, pe suprafețe relativ restrânse, pe perioade scurte de timp, de la câteva zile la maxim două săptămâni, cu restricții de circulație în baza unor acorduri cu Poliția Rutieră Română. CNADNR asigură semnalizarea lucrărilor prin instalarea de semafoare sau cu ajutorul muncitorilor de la drumuri prin dirijarea traficului alternativ pe o cale. Pentru a diminua efectele asupra traficului, conform avizelor obținute în colaborare cu poliţia rutieră, restul lucrărilor, se desfăşoară de luni până joi în intervalul orar 9.00 – 17.00 și vineri între 9.00 – 12.00. Sâmbătă și duminică, de la caz la caz, se efectuează lucrări, în funcție de intensitatea traficului rutier de pe tronsonul de drum vizat”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

16 consilieri județeni, zero rapoarte de activitate în 4 ani de mandat!

La împlinirea a patru ani de la depunerea jurământului de consilier județean, eveniment consemnat în …