Boxerii, repetiție pentru Naționale Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 119 Vizualizări

Boxerii, repetiție pentru Naționale

Cele două cluburi mureșene la care activeazsă secții de box au avut patru câștigători în cele 12 partide disputate în cadrul galei pugiliste Cupa Municipiului Târgu-Mureș. Aflată la ediția a X-a, organizată de Clubul Ring Box și Primăria Târgu-Mureș și găzduită pe ringul amplasat la Teatrul de Vară, ediția jubiliară nu s-a bucurat de o participare numeroasă.
Au fost prezenți boxeri de la 10 cluburi din țară, iar printre câștigători s-au numărat trei componenți ai clubului organizator condus de Daniel Ghiurcă și unul de la Stejarul Daneș.
Cele 12 meciuri s-a disputat la mai multe categorii de vârstă și greutate, iar cei patru sportivi mureșeni câștigători au fost: Sebastian Tac (la categoria copii, 51 kilograme), Adrian Ercean (cadeți, 35 kg), Szabo Erno (juniori, 45 kg), toți trei de la Ring Box și Alin Coman (juniori, 50 kg)- Stejarul Daneș.
Organizatorii au oferit tuturor sportivilor participanți medalii, iar într-una din pauze s-a oferit câte o plachetă aniversară antrenorilor participanți. Un moment aparte l-a constituit și premierea cu ocazia pensionării a reprezentantului Direcției Județene pentru Sport și Tineret Viorel Negranu, care a sprijinit nemijlocit boxul mureșean în întreaga sa activitate. Competiția a constituit totodată și un util test înaintea Campionatului Național pentru Tineret, programat peste două săptămâni, în 25 septembrie, la Brezoi, dar și a Campionatelor Naționale de Cadeți și juniori, care se vor disputa în luna octombrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE