O nouă ediție a Concursului de Pescuit „Fir Întins” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

O nouă ediție a Concursului de Pescuit „Fir Întins”

 

Casa de Cultură a Studenților ( CCS) Tîrgu Mureș  organizează  vineri, 30 septembrie 2016, cea de a X-a ediție a Concursului de Pescuit „Fir Întins”, care se va desfășura pe Lacul Voivodeni.

Concursul este dedicat atât tinerilor, cât şi studenților, persoane cu vârsta  între 18 și 35 de ani, iar obiectivul principal al competiției este apropierea tinerilor și studenților de natură, oferindu-le alternative de petrecere a timpului liber momente  recreative și de relaxare.

Potrivit organizatorilor, se va pleca la ora 800 din parcarea CCS, iar întâlnirea participanților la Lacul Voivodeni va avea loc la orele 830 dimineața. Pescarii își vor arunca undițele în apă începând cu ora 1000,  timp de 180 de minute. După efectuarea tragerii la sorți, care va avea loc la ora 930, concurenții ocupă locurile la stand și au la dispoziție aproape 30 de minute timp de pregătire, în care sunt permise pregătirea uneltelor și a accesoriilor de pescuit, pregătirea nadelor și a momelilor, sondarea apei cu undițele de care dispune concurentul, orice altă activitate în vederea organizării locului de pescuit.

Concursul se va încheia la ora 1300, după care va avea loc cântărirea peștilor, afișarea rezultatelor și premierea câștigătorilor cu diplome și materiale specifice de pescuit. Regulamentul și fișa de înscriere a concursului pot fi solicitate printr-un  e-mail cu subiectul – „Concurs de pescuit” la adresa ccs.targumures@mts.ro sau direct la sediul CCS Mureș. Înscrierea și participarea sunt gratuite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE