Bărbat urmărit în Italia, prins în Sighişoara Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 246 Vizualizări

Bărbat urmărit în Italia, prins în Sighişoara

111Un bărbat din Sibiu, pe numele căruia autorităţile din  Italia au emis un mandat european de arestare pentru  complicitate la jaf, a fost depistat de poliţiştii din Mureș, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 19 septembrie, poliţiştii de la Poliţia municipiului Sighişoara au depistat un tânăr, de 28 de ani, din judeţul Sibiu, care era urmărit internaţional. „Pe numele acestuia, autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru complicitate la jaf, faptă săvârşită în cursul anului 2014, când, împreună cu alţi 2 români au furat un telefon mobil de la un cetăţean italian”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au făcut schimb de date cu poliţiştii de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu. „Informaţii suplimentare necesare pentru prinderea tânărului în cauză au fost obţinute şi prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Acesta a fost a fost predat poliţiştilor de la Poliţia Dumbrăveni – IPJ Sibiu care l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, se menţionează în comunicat.

Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Alba-Iulia, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare italiene.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE