Rectificare de buget pentru Aeroportul „Transilvania” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 327 Vizualizări

Rectificare de buget pentru Aeroportul „Transilvania”

buget-aeroportConsilierii judeţeni au aprobat joi, 29 septembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş cu suma de 191.000 lei, necesară realizării investiţiei „Efectuarea de măsurări topografice, de obstacolare şi set de date de aerodrom, conform REG(UE) 139/2014”.

Investiţie din fonduri europene

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, conducerea Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş a solicitat Consiliului Judeţean Mureş, printr-o notă de fundamentare, modificarea valorii obiectivului de investiţii „Efectuarea de măsurări topografice, de obstacolare şi set de date de aerodrom, conform REG(UE) 139/2014” de la 105.000 lei prevăzuţi în Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 120/25 august 2016, la 296.000 lei.

Obiectivul de investiţie este împărţit în trei loturi cu valori distincte, astfel: „Măsurători topografice şi set de date de aerodrom de conformare la cerinţele Reg(UE) 139/2014 pentru Aeroportul Transilvania Târgu-Mureş” estimate la valoarea de 36.000 lei, cu TVA inclus (lotul 1), „Măsurători topografice de obstacolare şi elaborarea hărţilor de teren, conform Reg(UE) 139/2014 pentru Aeroportul Transilvania Târgu-Mureş” estimate la valoarea de 225.000 lei cu TVA inclus,conform sumelor înaintate şi asumate de Aeroport ca entitate afiliată la proiectul european „SPICE” (lotul 2) şi „Servicii de verificare a conformităţii datelor, prezentate în loturile 1 şi 2 cu cerinţele caietului de sarcini”, estimate la valoarea de 35.000 lei, cu TVA inclus (lotul 3). „Suma de 191.000 lei solicitată în plus la obiectivul de investiţii mai sus menţionat, urmează să fie suportată din fonduri europene, în cadrul parteneriatului proiectului „SPICE”, iar pe de altă parte, rectificarea de buget propusă a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al regiei, prin Hotărârea Consiliului de Administraţie nr. 15/20 septembrie 2016”, a precizat Péter Ferenc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE