Update: Rezultatele din Mureș la proba scrisă a concursului pentru directori Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 7106 Vizualizări

Update: Rezultatele din Mureș la proba scrisă a concursului pentru directori

Rezultatele înregistrate în urma desfăşurării probei scrise la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar au fost publicate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

30 de candidați au picat testul

Candidații pentru posturile de director și director adjunct din județul Mureș au susținut proba scrisă a examenului la Liceul „Constantin Brâncuși” și la Gimnaziul „Europa”. Dintre cei 226 de candidați admiși pentru a participa la proba scrisă unul singur nu s-a prezentat. 30 dintre profesorii care au susținut testul l-au picat și nu vor mai putea continua concursul. În dreptul a 2 candidați, în tabelul publicat de ISJ Mureș, este specificat că sunt „în curs de evaluare”.

Aici – REZULTATELE CANDIDAȚILOR PENTRU FUNCȚIILE DE DIRECTOR ȘI DIRECTOR ADJUNCT DIN JUDEȚUL MUREȘ LA PROBA SCRISĂ

La ora 17.00, încă mai erau câteva lucrări necorectate. Ilés Ildikó, inspectorul școlar general adjunct al ISJ Mureș era pe holul Liceului „Brâncuși” și superviza finalizarea corectării lucrărilor. „Până la această oră lucrurile s-au desfășurat bine, nu am avut niciun incident. Sincer, eu am avut emoții în momentul când am văzut peste 1000 de oameni care s-au adunat în curtea Inspectoratului Școlar, formând comisiile. Mă gândeam: oare ce se va întâmpla? Dar oamenii au fost foarte civilizați, au venit cu drag și cred că lucrurile au decurs bine. Mai ales având în vedere numărul mare de persoane care au participat”, a declarat Ilés Ildikó.

UPDATE: Doi candidați, în așteptare

Conform datelor publicate pe edums.ro de ISJ Mureș, Rodica Glasu, candidat pentru funcția de director a Școlii Gimnaziale Sânger, și Marius-Ioan Popovici, candidat pentru a aceeași funcție în cadrul Școlii Gimnaziale Fărăgău, încă așteaptă finalizarea evaluării lucrărilor de la proba scrisă. În legătură cu cei doi candidați ale căror lucrări sunt „în curs de evaluare”, inspectorul școlar general adjunct a declarat că lucrările au fost corectate, dar că din cauza absenței reprezentanților primăriilor din comisiile de evaluare procedura nu a fost finalizată. „Lucrőrile au fostSunt sigilate și conform metodologiei așteptăm până la începerea etapelor următoare de concurs, dacă membrii comisiilor nu se vor prezenta le vom elibera candidaților o adeverință și aceștia se pot îndrepta în instanță”, a precizat Ilés Ildikó.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE