Home / Sanatate / Posturi vacante scoase la concurs, la Spitalul din Sighișoara

Posturi vacante scoase la concurs, la Spitalul din Sighișoara

Spitalul Municipal din Sighișoara a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea a 19 posturi vacante, pe o perioadă nedeterminată, de asistent medical, infirmier, îngrijitor, muncitor calificat și operator calculator.

Astfel, din cele 19 posturi vacante, au fost scoase la concurs șase posturi de asistent medical debutant, studii PL, dintre care: două posturi în specialitatea medicină generală (un post la Secția Pediatrie și un post la CPU), un post în specialitatea obstetrică-ginecologie în cadrul Secției Obstetrică-Ginecologie, două posturi în specialitatea medicină de laborator în cadrul Laboratorului de analize medicale, un post în specialitatea radiologie în cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică medicală; șapte posturi de infirmier, studii G, dintre care: un post în cadrul Secției Medicină Internă, un post în cadrul CPU, trei posturi în cadrul Compartimentului Pneumologie, un post în cadrul Secției Chirurgie Generală și un post în cadrul Secției Pediatrie; patru posturi de îngrijitoare, dintre care: un post în cadrul Secției Medicină Internă, un post în cadrul Compartimentului Boli Infecțioase, un post în cadrul Secției Chirurgie Generală și un post în cadrul Compartimentului Neurologie; un post de muncitor calificat – fochist în cadrul Compartimentului Muncitori; un post de operator calculator în cadrul Farmaciei spitalului.

Calendarul desfășurării concursului
Potrivit Spitalului Municipal din Sighișoara, dosarele de concurs se depun la Biroul RUNOS din cadrul spitalului până la data de 14 noiembrie. Conform calendarului concursului, proba scrisă pentru asistent medical generalist va avea loc în data de 22 noiembrie, la ora 11.00, iar interviul se va desfășura în data de 28 noiembrie, la ora 9.00. Proba scrisă pentru asistent medical obstetrică-ginecologie, asistent medical de laborator și asistent medical radiologie va avea loc în data de 22 noiembrie, la 8.00, iar interviul în data de 28 noiembrie, la ora 9.00. Proba scrisă pentru infirmiere și îngrijitoare se va desfășura în data de 22 noiembrie, la ora 13.00, iar interviul va avea loc în data de 28 noiembrie, la ora 11.30. Proba scrisă pentru muncitor calificat-fochist va avea loc în data de 22 noiembrie, la ora 8.00, iar interviul va avea loc în data de 28 noiembrie, la ora 9.00. În ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de operator calculator în cadrul Farmaciei spitalului, aceasta se va desfășura în data de 22 noiembrie, la ora 9.00, în timp ce interviul va avea loc în data de 28 noiembrie, la ora 11.00.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0265-771.656 interior 229 și pe site-ul Spitalului Municipal Sighișoara: www.spitalsighisoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs pentru o funcție importantă la Spitalul Municipal Reghin

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează concurs pentru ocuparea funcției de „Director Medical”, în …