BC Mureș – CSU Sibiu, un duel mereu tensionat BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

BC Mureș – CSU Sibiu, un duel mereu tensionat

După două victorii importante obținute în deplasare în decursul a doar patru zile, echipa masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș revine la campionatul intern. Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 17.00, mureșenii întâlnesc pe teren propriu formația CSU Sibiu, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naționale. Mureșenii au învins sâmbătă în etapa trecută la Baia Mare, după care, marți au obținut în Estonia victoria și calificarea în faza a doua a FIBA Europe Cup. Aceste succese dau încredere echipei care va avea sâmbătă un adversar incomod, echipa sibiană fiind de fiecare dată una redutabilă.

 

Avantaj pentru „tigri” în confruntările directe

Mureșenii conduc în bilanțul general al întâlnirilor directe cu 19-12. Ultima întâlnire a avut loc în luna martie a acestui an la Sibiu, încheiată cu victoria gazdelor cu 86-76, una care întrerupea seria de șapte victorii mureșene, dintre care șase au fost obținute în cursul anului trecut și una la începutul acestuia. Dealtfel, acel succes al sibienilor a întrerupt și seria de victorii mureșene în partidele susținute în Sala Transilvania, trei la număr, incluzând și cele din Cupa României. BC Mureș nu a cedat pe teren propriu decât de două ori, acest lucru petrecându-se în urmă cu nu mai puțin de 10 ani! De la acea ediție, „tigri” au câștigat 6 din cele 15 partide susținute pe terenul sibienilor și le-au câștigat pe toate 13 susținute pe teren propriu. În ciuda acestor statistici, meciul se anunță unul foarte dificil. Înaintea aceste întâlniri, ambele echipe au în cont câte 3 victorii și 3 înfrângeri în ediția actuală.

 

Apel la fair play din partea suporterilor

Având în vedere incidentele create de suporterii sibieni din urmă cu două sezoane, staff-ul tehnic și președintele Cornel Lungu au făcut apel la suporterii ambelor tabere la un comportament civilizat. S-a precizat totodată că măsurile în ceea ce privește siguranța pentru acest meci au fost sporite, conducerea căutând soluții pentru izolarea suporterilor oaspeți. Aceștia nu și-au anunțat prezența prin căile prevăzute de regulament, prin intermediul conducerii clubului și se preconizează că vin la Târgu-Mureș în grupuri care se vor uni în fața Sălii Sporturilor. Conducerea BC Mureș speră și solicită suporterilor mureșeni să nu răspundă eventualelor provocări ale acestora.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE