Centrul Medical Sonea: născut din iubire Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4892 Vizualizări

Centrul Medical Sonea: născut din iubire

O frumoasă poveste care a plecat de la premiza că orice vis se poate îndeplini şi că nimic nu este imposibil atunci când crezi cu adevărat a început în decembrie 2014, în Sâncraiul de Mureş, atunci când Dr. Sonea Valentina, după o lungă şi frumoasă carieră medicală a decis să deschidă, alături de fiica sa, Dr. Sonea Crina Roxana, propriul centru medical în care pacienţii să fie pe primul loc: Centrul Medical Sonea.
Activitatea Centrului Medical Sonea a început în regim de policlinică, pacienţii fiind consultaţi în ambulatoriul de specialitate în regim gratuit cu CAS şi deserveşte o populaţie de circa 38.500 de locuitori din zonele rurale precum Band, Pănet, Ceauşu de Câmpie, Sântana de Mureş, Nazna, Voiniceni, Mădăraş, Căpuşu de Câmpie, Culpiu, Sâncraiul de Mureş şi Tîrgu-Mureş.
Dezvoltarea a fost una cu adevărat fulminantă; în decursul unui an de activitate au crescut atât adresabilitatea către centru, cât şi numărul de angajaţi, acesta ajungând de la un singur angajat la sfârşitul anului 2014, la peste 30 de medici care işi pot desfaşura activitatea în cele mai bune condiţii.
colectivulUn centru creat pe un principiu simplu: pacienţii sunt pe primul loc iar ei merită să beneficieze de servicii medicale gratuite. Astfel, în acest moment, Centrul Medical Sonea deţine 8 contracte cu CAS Mureş unde pacienţii sunt bineveniţi la consultaţii de specialitate şi servicii medicale gratuite pe baza biletului de trimitere:
MEDICINĂ DE FAMILIE: Dr. SONEA VALENTINA, medic primar de medicină de familie, medic specialist medicina muncii cu competenţă în medicina paliativă şi Dr. SONEA ROXANA CRINA, medic specialist medicină de familie cu competenţă în ecografia generală.
MEDICINĂ INTERNĂ: DR. HOSU IOAN şi DR. MAURA TISESCU – în cadrul acestei specialităţi pacienţii beneficiază gratuit de ecografie generală, holter de TA şi holter EKG, EKG standard, pulsoximetrie, spirometrie etc.).
PSIHIATRIE : DR. CHIRIŢĂ ROXANA – servicii gratuite de consultaţii şi consiliere psihiatrică.
NEUROLOGIE : DR. KAZAR IZABELLA – servicii gratuite de consultaţii de specialitate.
ORL : DR. MOLDOVAN IOANA RALUCA – servicii gratuite de consultaţii de audiometrie şi fibroscop.
OFTALMOLOGIE : DR. BIRO ANNAMARIA – servicii gratuite de consultaţii de specialitate, dotat cu aparatură medicală de înaltă performanţă (Optotip, Test ISHIHARA, Oftalmoscop).
DIABET ZAHARAT SI BOLI DE NUTRIŢIE : DR. MOREH ESZTER – servicii gratuite de diagnosticare şi tratament al diabetului zaharat, măsurarea şi monitorizarea glicemie şi întocmirea de diete personalizate.
REUMATOLOGIE : DR. PUSKAS IZABELLA – servicii gratuite de consultaţii de specialitate şi măsurarea densităţii osoase (osteodensitometrie).
OBSTETRICĂ- GINECOLOGIE : DR. BARTHA EDINA şi DR. MARGINEAN DORIN – servicii gratuite de consultaţii pe tot parcursul sarcinii.
Există, de asemenea, şi alte specialităţi medicale contra cost, cu medici de renume atât în ţară, cât şi în străinatate: Obstetrică-Ginecologie – Conf. Dr. Rădulescu Carmen şi Dr. Buda Amalia; Ecografie – Conf. Dr. Podeanu Daniela ; Ecografie de şold – Dr. Baroti Beata ; Consultaţii de Cardiologie si Ecocardiografie -Dr. Scripa Ernestina; Dietă şi Nutriţie- Dr.Hadmaş Roxana; Urologie- Dr. Nedelcu Sorin; Chirurgie- Dr. Russu Paul.
Scopul principal al Centrului Medical Sonea a fost şi continuă să fie acela de a crea condiţii medicale de performanţă prin multitudinea specialităţilor existente venite în folosul pacienţilor în regim gratuit.
Doamna Dr. Valentina Sonea şi fiica acesteia, Dr. Roxana Sonea, au creat un mic univers care le reflectă în totalitate; un loc pictat, parcă, portretizând iubirea enormă pentru oameni şi viaţă, dăruirea şi convingerea că nu există imposibilul atunci când iţi doreşti cu adevărat; Centrul Medical Sonea, născut din iubire.

SC CENTRUL MEDICAL SONEA NOU SRL

Sediul: Str. Vale nr. 68 B, Sincaraiul de Mures

Punct de lucru: Str. Principala Nr.174 B, Cod: Sancraiu de Mures, România

J-26-394-2012, CUI 30107417, Tel: 0265.316.592,

Banca TransilvaniaTg.-Mureş, Cont: RO 13 BTRL 0270 1202 W88872XX

E-mail: soneavalentina@yahoo.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE