VIDEO: Mara Togănel (PNL): „România Nouă începe pe 11 decembrie!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 672 Vizualizări

VIDEO: Mara Togănel (PNL): „România Nouă începe pe 11 decembrie!”

111Liberala Mara Togănel, aflată pe locul 2 pe lista PNL Mureş pentru Camera Deputaţilor, a afirmat sâmbătă, 19 noiembrie, cu ocazia lansării candidaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, că la aproape 100 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918 noua generaţia de politicieni din care face parte este preocupată să construiască o Românie Nouă.

„România merge înainte”

„Cei care vor câştiga alegerile în decembrie vor fi cei care vor conduce România când ţara noastră va împlini 100 de ani de la Marea Unire. De aceea, am vrut să trăiesc prima zi de campanie electorală cu gândul la cei care au construit România Nouă. Am fost la Luduş şi am aprins o lumânare la mormântul avocatului Ioan Oltean, cel care la 1 decembrie 1918 a fost ales în Marele Sfat Naţional Român. România merge înainte. Dacă nu ne uităm faptele de istorie adevărată”, şi-a început discursul Mara Togănel.

222

„România Nouă înseamnă oameni cinstiţi în Parlament”

De asemenea, candidata PNL Mureş la Camera Deputaţilor a subliniat că romnii şi implicit mureşenii merită să aibă încredere în România Nouă şi într-un nou Parlament. „Din trecut învăţăm să ne construim viitorul cu grijă, pentru că noi vom trăi în viitor. Pentru mine viitorul este o promisiune. Promisiunea că voi ajunge să trăiesc cei mai frumoşi ani, de aceea cred că merit, cred că noi toţi merităm, România merită să privim înainte. România merită să avem încredere în noi, iar românii şi mureşenii merită să avem încredere în România Nouă. România Nouă înseamnă oameni cinstiţi în Parlament. România Nouă înseamnă curaj, dar şi echilibru. România Nouă înseamnă putere, dar şi empatia cu cei din jurul nostru, România Nouă înseamnă să oferim ţării acesteia o şansă şi – de ce nu – un Guvern demn. Aşadar, dragi colegi, vă invit alături de noi, să construim România Nouă. România Nouă începe pe 11 decembrie! Dumnezeu să ne ajute pe toţi!”, a menţionat Mara Togănel.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE