VIDEO, FOTO: “Mureş înainte, România înainte!”, crezul candidaţilor liberali Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 676 Vizualizări

VIDEO, FOTO: “Mureş înainte, România înainte!”, crezul candidaţilor liberali

1
Liberalii din judeţul Mureş şi-au lansat sâmbătă, 19 noiembrie, candidaţii la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Evenimentul a avut loc în incinta Cinematografului “Arta” din Târgu-Mureş, în prezenţa a peste 150 de membri şi susţinători ai partidului politic care are ca slogan electoral “România înainte”.

Nicu Mihoc, sfat pentru candidaţi
La Senat, din partea PNL Mureş candidează, în ordine, Ioan Cristian Chirteş, Ionela Daniela Balaş, Ovidiu Tudor Ilieş, Maria Algehmy, Meluş Florian Coman şi Colceriu Iosif Dan, iar la Camera Deputaţilor lista liberalilor conţine, în ordine, următorii candidaţi: Mihai Doru Oprişcan, Cristina Mara Togănel, Nicu Aurel Bumb, Ovidiu Moldovan, Ioan Şoprerean, Bianca Minodora Teth, Dan Dumitru Simion, Ioan Gabriel Gabor şi Ionuţ Cengher.

“E o lege poate nescrisă care funcţionează foarte bine în teatru: cred că oamenii politic n-au de făcut decât un singur lucru: să spună ce gândesc şi să gândească ce spun. Este singurul adevăr, pentru că oameni cinstiţi sunt şi în Parlamentul actual, oameni cinstiţi sunt în România de astăzi. Nu mulţi, foarte mulţi”, a spus actorul Nicu Mihoc, prezentatorul evenimentului, care l-a scuzat pentru absenţă pe primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, plecat la o înmormântare în afara judeţului.

Tonul la mobilizare, dat de Nicolae Sorin Megheşan

“Sunt convins că în această campanie jocul va fi corect din partea candidaţilor noştri”, s-a adresat celor prezenţi Nicolae Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni.

2

“Cred că ne află în faţa unui examen important pentru noi toţi aflaţi în această sală. De ce spun acest lucru? Sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră, fiecare primar s-a întâlnit şi s-a izbit de un zid de foarte multe ori. De un zid care înseamnă Bucureşti. Greu de străpuns. Cred că în această campanie trebuie să avem două obiective foarte clare şi foarte importante. Unu: să mergem cu toţii la vot, să-i mobilizăm pe toţi cei care cred în noi, să iasă la vot, să reuşim să punem Guvernul în 11 decembrie, să ne asigurăm că avem un Guvern care ţine cont şi ne ascultă şi rezolvă problemele nostre. Al doilea obiectiv: cu toţii trebuie să adunăm vot cu vot, pentru ca Doru Oprişcan, Mara Togănel, Cristian Chirteş să fie parlamentarii care ne vor reprezenta la Bucureti. Să avem un telefon deschis, să avem cui să ne plângem, să avem un sprijin în ei”, a mai spus primarul municipiului Târnăveni.

Politica, “un şir nesfârşit de lupte şi jertfe”

Pe lista vorbitorilor s-a aflat şi Mircea Mariş, primarul comunei Suseni, care a reamintit celor prezenţi câteva din principiile fundamentale ale liberalismului, considerate esenţiale pentru prosperitatea României. “Politica îţi poate da din când în când satisfacţii şi onoruri, dar pentru un mare iubitor de ţară politica este un şir nesfârşit de lupte şi jertfe. În politică este sortit să culegi mai multă nedreptate decât răsplată, spunea un mare liberal, adică domnul Brătianu. A fi liberal înseamnă că fiecare om de lângă tine este important şi contează cu adevărat”, a afirmat Mircea Mariş. “Putem clădi împreună un viitor ţării noastre şi familiilor noastre. Suntem mulţi, puternici şi drepţi şi vom fi victorioşi! Consider că noi, primarii, nu mai trebuie să fim umiliţi şi vrem să se ştie că noi suntem cei care muncim şi dorim să facem o administraţie eficientă şi nu să stăm cu mâna întinsă. Dragi colegi liberali, pe data de 11 decembrie cu toţii la vot şi să strigăm împreună Mureş înainte, România înainte!”, a completat primarul comunei Suseni.

Alex TOTH

b-pnl

c-pnl

e-pnl

f-pnl

g-pnl

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE