Home / Cultură / Concerte corale de excepţie la Zilele Muzicii Sacre

Concerte corale de excepţie la Zilele Muzicii Sacre

Ediţia a XXVII-a a Zilelor Muzicii Sacre continuă  vineri, 9 decembrie de la ora 17,30  la Biserica din Cetate care va fi gazda unui nou concert de muzică sacră cu lucrări de Kodály Z., F.Schubert şi L. Delibes. Îşi dă concursul Corul cameral de femei „Musica Humana” dirijat de Csíky Csaba, Corul de bărbaţi “Pastoral” dirijat de Biró Jenő, cărora li se adaugă în program solistele vocale Keresztesi Tekla şi Tóth Tímea, precum şi organiştii Strauss Imre István şi Lőrinczi Lehel.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Corul mixt al Filarmonicii va susţine marţi, 13 decembrie de la ora 17:00 un alt Concert extraordinar în Biserica Unitariană din strada Bolyai nr.13. Vor fi interpretate pagini muzicale de referință din creaţia lui Lisznyai G. Kodály Z., Bárdos L., Halmos L., Beharka P. şi G. F. Händel, dirijor Vasile Cazan, maestru de studii cor Sikó Szidónia, iar la pian Antonia Someşan. De asemenea, miercuri, 14 decembrie de la ora 19:00, organista Molnár Tünde şi soprana Aszalos Enikő vor susţine în Biserica Romano-catolică Sf. Ioan Botezatorul un recital vocal-instrumental cu lucrări renumite din literatura muzicii sacre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs de filme de scurt metraj cu tematica anticorupție

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale Anticorupție a transmis luni, 19 …