Share

Home / Administratie / Amabile, dar fără fotografii, la Păsăreni și Acățari

Amabile, dar fără fotografii, la Păsăreni și Acățari

Ne oprim la Gălești, la secția de votare găzduită de Școala Gimnazială Szentivány Mihály, chiar înainte să bată ceasurile 11. Votaseră din cei 779 de alegători – 28, dintre care 2 pe lista suplimentară, iar numărul solicitărilor pentru urna mobilă a fost de 8.

La Păsăreni, la secția de votare 477, Kacsó Delinke,președintele secției de votare, foarte amabilă, însă nu ne permite să fotografiem localul secției. Era prima situație de acest gen, pentru că ne-am mai lovit apoi la Acățari, la secția 210, de aceeași problemă, pe care am sesizat-o Biroului Electoral de Circumscripție Mureș, vicepreședintelui și purtător de cuvânt, judecător Sonia Deaconescu.
Până la 11, la secția amenajată la Școala Gimnazială Kiss Gergely din Păsăreni, votaseră 47 de persoane din cei 706 de pe lista electorală permanentă și unul pe lista suplimentară. 14 persoane solicitaseră urnă mobilă.

img_0106
La Acățari, la secția de votare 210, pe lista permanentă erau 997 de votanți, din care în jur de 100 și-au exercitat dreptul la vot până la ora 11.15. Pe lista suplimentară au fost trecute 6 persoane, iar 25 de persoane netransportabile au avut nevoie de urna mobilă.
“Totul decurge normal”, a mai menționat Jozsa Gabriella.
Ligia VORO

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comuna Batoș, în căutarea locului binemeritat pe harta turistică a județului

Valea Luțului, comuna Batoș în special, este renumită pentru pomicultura existentă aici, ”Mărul de Batoș” …

Share
Share