Dana Varga (ALDE): „Parlamentul va fi unul politic cu oameni responsabili” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 433 Vizualizări

Dana Varga (ALDE): „Parlamentul va fi unul politic cu oameni responsabili”

Candidatul ALDE Mureș pe prima poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor, Dana Varga, a declarat la ieşirea din Secţia de votare nr. 32, amenajată în incinta Colegiului Naţional „Unirea” din Târgu-Mureş, unde a votat după ora 9.00, că speră ca viitorul Parlament să fie alcătuit din politicieni responsabili care să ducă România pe un drum bun.

„Am votat pentru un Parlament care trebuie să fie alături de oameni, un Parlament al oamenilor din România, și un Parlament care să ne regăsim într-o majoritate, să găsim soluții pentru binele țării, pentru o bunăstare în România, să redăm încrederea și să redăm speranța celor care au pierdut-o. România, după alegerile parlamentare o văd pe un drum bun, pentru că suntem o țară a Uniunii Europene și Parlamentul va fi unul politic cu oameni responsabili și cu o politică asumată în Parlament, datorită oamenilor care ne trimit acolo”, a declarat Dana Varga, care a fost însoţită de un grup de membri şi susţinători ai ALDE Mureş, din care au făcut parte şi Raul Boroş şi Cosmin Duma, de asemenea, candidaţi la alegerile parlamentare de astăzi.

111

„Eu cred că este un început prin implicarea tinerilor în politică, benefic pentru multe partide. La noi pe listă sunt mulți tineri și avem mulți candidați care vor fi în Parlamentul României și vor reprezenta cu demnitate oamenii care i-au votat”, a mai spus Dana Varga.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE