A apărut numărul din decembrie al revistei LitArt. Concurs pentru cititorii revistei Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

A apărut numărul din decembrie al revistei LitArt. Concurs pentru cititorii revistei

A apărut numărul din decembrie al revistei LitArt. Publicația lunară de cultură apare în Tîrgu Mureș sub egida onorifică a filialei locale a Uniunii Scriitorilor din România.

În numărul 12 din 2016 al revistei ne întâlnim, ca de obicei, cu un text al lui Călin Crăciun, care analizează câte un videoclip muzical, de această dată e vorba despre cel al piesei „Tată” a cântăreței Ruby. Apoi, Iulian Boldea scrie despre volumul „Badminton” al poetului Béla Markó, publicat la Editura Curtea Veche în traducerea lui Kocsis Francisko.

Revista cuprinde și o secțiune de poezie unde-i găsim e Nelu Mărginean și pe Elena Gabriela Fecioru, în secțiunea de proză semnează Valentin Covaciu și Mediana Stan. Eugeniu Nistor contribuie cu un articol despre polemica dintre Lucian Blaga și eseistul Dan Botta.

În ultimele pagini facem o scurtă incursiune în lumea artei plastice, printr-o întâlnire cu expoziția „La Locura” (22 noiembrie – 15 decembrie 2016, la galeria ARCADE 24 din Bistrița) a grupului CARPART din Tîrgu Mureș, iar Adrian Rentea ne povestește cum a decurs Atelierul de Literatură de la sfârșitul lunii noimbrie, organizat în Ateleriul de Cafea.

Concurs

Revista LitArt și compania interactivă Reea provoacă cititorii revistei la un concurs de povești-eseuri. „Tot ceea ce trebuie să faci este să ne trimiți poveste-eseu despre libertate până cel târziu pe data de 15 ianuarie 2017 pe adresa de email a revistei LitArt: redacția@litart.ro”, se precizează în anunțul publicat în numărul din decembrie al revistei. Autorii celor mai bune două texte vor primi câte un exemplar din cartea „Miracolul di noiembrie”, de Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzan.

Revista poate fi citită în format pdf pe site-ul litart.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE