Home / Administratie / Proiect pentru asfaltări, la Sângeorgiu de Mureş

Proiect pentru asfaltări, la Sângeorgiu de Mureş

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere prin asfaltare din comuna Sângeorgiu de Mureş, judeţul Mureş”, propus a fi realizat în localitatea Sângeorgiu de Mureş, străzile Marton Aron, Salcâmilor, Trandafirilor, Pârâului, Căminului, Nucului, Teilor, Morii, Mociar, Piţigoiului, Grădinarilor, Viilor, Prunilor, Păşunii, Lutului, Râtul Morii, Agricultorilor, judeţul Mureş, titular Primăria comunei Sângeorgiu de Mureş.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni,nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00-12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Doliu la ISU Mureș

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a …