Share

Home / Administratie / Investiţie în infrastructură la Zau de Câmpie

Investiţie în infrastructură la Zau de Câmpie

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Extinderea rețelelor publice de apă potabilă și apă uzată a comunei Zau de Câmpie, județul Mureș”, propus a fi realizat în comuna Zau de Câmpie, satele Zau de Câmpie, Gaura Sângelui și Botei, titular Primăria comunei Zau de Câmpie.

Potrivit site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Facilități fiscale pentru ludușeni

Printr-un referat de specialitate întocmit de Biroul Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei orașului …

Share
Share