Bărbat cercetat pentru furturi Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 313 Vizualizări

Bărbat cercetat pentru furturi

Poliţişti de investigaţii criminale, cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică de la Poliţia Municipiului Reghin împreună cu Secția 6 de Poliție Rurală Brâncovenești, au efectuat joi, 2 februarie, pe raza municipiului Reghin, patru percheziții domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat.

În urma perchezițiilor domiciliare s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, de 35 şi 41 de ani, ambii din Reghin, care în cursul lunii ianuarie ar fi comis şase furturi din societăţi comerciale, situate pe raza localităţilor Morăreni, Gălăoaia, Pietriș, Gănești și Cașva.

„Persoanele în cauză ar fi sustras din societăţile comerciale diferite bunuri, respectiv pachete de ţigări, cafea, produse alimentare şi electronice cauzând un prejudiciu de peste 13.000 de lei. În urma percheziţiilor au fost ridicate diferite bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracţională. La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi echipaje de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Mureș. Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic şi operativ al Direcţiei de Operaţiuni Speciale”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit documentului, un bârbat în vârstă de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiuni de furt calificat.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE