Filmul mureșenilor, Billion Star Hotel la LET’S CEE Viena și la Gala Gopo din luna martie Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

Filmul mureșenilor, Billion Star Hotel la LET’S CEE Viena și la Gala Gopo din luna martie

La un an de la premieră, filmul Billion Star Hotel își continuă povestea. „Astăzi, 20 februarie 2017 se implineste fix un an de la premiera filmului de debut al regizorului Alecs Năstoiu și al producătorului Ovidiu Vasu. Billion Star Hotel va fi din nou în prim plan la sfârșitul lunii martie 2017 atât în România cât și în Europa”, precizează cei din echipa lungmetrajului.

film-2

Filmul mureșean se numără printre cele 21 de pelicule eligibile pentru a fi nominalizate la Gala Premiilor Gopo care va avea loc în data de 21 martie 2017. Apoi, „în data de 24 martie, echipa filmului Billion Star Hotel se va deplasa la Viena, la a șaptea ediție a festivalului LET’S CEE Film Festival. Aici BSH a obținut o nominalizare printre cele 10 filme considerate ca fiind „cel mai promițător debut european” în 2016”, mai anunță aceștia.

„Billion Star Hotel va participa astfel într-o gală selectă, alături de nume și filme importante din industria cinematografică europeană, printre care și Fiul lui Saul, câștigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun film străin în 2016”, a declarat Ovidiu Vadu, producătorul filmului.

În fiecare an, Viena găzduiește acest prestigios festival, având în competiție cele mai bune filme din Europa Centrală și de Est incluzând și zona Caucazului și Turcia. LET S CEE este festivalul-fenomen european cu una dintre cele mai riguroase selecții din Europa, reușind să adune la Viena în fiecare an cele mai bune filme din 26 de țări europene. Anul trecut, România a fost reprezentată la LET’S CEE Film Festival de filmul Aferim în regia lui Radu Jude, care după Ursul de argint la Berlinală, a câștigat premiul publicului la LET’S CEE Film Festival.

Producătorul filmului a precizat că va reveni cu mai multe detalii în preajma evenimentelor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE