Lider nou pentru USR Mureş Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1817 Vizualizări

Lider nou pentru USR Mureş

Noul preşedinte al filialei Mureş a Uniunii Salvaţi România (USR), Horea Sorin Mihălţan, a declarat recent, pentru Agerpres, că atacurile din toate părţile asupra formaţiunii şi zvonurile lansate cu privire la finanţarea organizaţiei nu demonstrează altceva decât că USR este un partid “cel puţin incomod”.
“Afirmaţii s-au făcut foarte multe, inclusiv că am fi finanţaţi de Soros, dar a afirma ceva nesusţinut de nimic este manipulare. Şi eu pot afirma orice despre oricine, însă ar fi păcat ca cineva să mă creadă pe cuvânt, neavând dovezi. USR a fost Uniunea Salvaţi Bucureştiul (USB), liderul partidului, Nicuşor Dan, a fost implicat în proiecte civice timp de 10 ani, deci eu nu ştiu unde a fost SRI până acum. Chiar acum să fi apucat pe cineva din SRI să îl susţină? USB a reuşit în Bucureşti şi, normal, proiectul a mers mai departe, în baza unei logici elementare, când reuşeşti într-un loc, doreşti să te extinzi. Atunci USB a devenit USR. Cred că e destul de clar că există o teamă că un partid care acum un an era inexistent, a devenit acum al treilea ca mărime din România. (…) Atacurile din toate părţile şi de tot felul la persoane din USR, la partid, nu pot să arate decât că suntem cel puţin incomozi”, a spus Horea Mihălţan, imediat după alegerea sa în fruntea USR Mureş.
Potrivit site-ului www.agerpres.ro, acesta a arătat că deputaţii şi senatorii formaţiunii au depus în Parlament 122 proiecte, dintre care au fost acceptate doar două, ceea ce înseamnă că „iubirea” faţă de USR este demonstrată şi prin modul în care politicienii din partidele mari au tratat proiectele depuse.
Horea Sorin Mihălţan, ales la conducerea USR Mureş cu unanimitate de voturi, a spus că filiala este la început de drum, că există organizaţii în formare la Târgu-Mureş, Sighişoara şi Târnăveni şi că urmează să se extindă şi în celelalte oraşe, inclusiv în mediul rural, unde nu a existat niciun fel de susţinere în alegerile generale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE