Fii pe fază! Se pregătește a opta ediție Mureș Marathon! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Fii pe fază! Se pregătește a opta ediție Mureș Marathon!

 

În perioada 21 – 23 aprilie 2017, Outdoorexperience vă invită să luați parte la singurul Maraton pe ape repezi din România, care va avea loc pe valea Mureșului Superior, mai precis, în zona Răstolița, Meștera, Sălard.

Potrivit organizatorilor, cu peste 700 de participanți în ultimii ani, concursurile de slalom și maraton sunt deschise tuturor iubitorilor de sporturi extreme, amatori sau profesioniști.

La fel ca în edițiile anterioare, concursul va avea două probe: slalom pe ape repezi și maratonul propriu-zis de 24 de kilometri. Dificultatea traseului este între ZWC – WWII.

Participanții se pot înscrie în mai multe categorii, în funcție de ambarcațiuni, respectiv: WWK  – caiac whitewater, RRK –caiac river runner, SK  – caiac slalom, TK – caiac, C – canoe, R  – raft și O   – orice fel de barcă. De menționat este faptul că aceste categorii sunt deschise numai în cazul în care se vor înregistra minim trei concurenți.

Înregistrarea în concurs se poate realiza pe site-ul consursului, însă taxa de participare se modifică în funcție de data înregistrării !

Taxa de înregistrare este 25 RON  până la data de 15 martie 2017, respectiv 35 RON pentru cei care se înregistrează până la data de 14 aprilie 2017, la faţa locului taxa de înregistrare este 45 RON.

Fiecare concurent va primi garantat un tricou MM.

Mai multe informații găsiți pe www.outdoorexperience.ro, la numerele de telefon 0745 397 557 și 0747 835 624 sau pe Facebook – https://www.facebook.com/MuresMarathon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE