Bugetul pe 2017, dezbătut la Sighişoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

Bugetul pe 2017, dezbătut la Sighişoara

Primăria municipiului Sighişoara organizează luni, 20 martie, de la ora 15.00, în Sala mare de festivităţi, o dezbatere publică pe tema Proiectului de hotărâre privind bugetul local pe anul 2017.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, documentul se află postat pe site-ul instituţiei, www.sighisoara.org.ro, respectiv pe panoul de afişaj al Primăriei și urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sighișoara, care se va întruni pe acest subiect în data de 30 martie. „Persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot transmite, în condițiile prevăzute de Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, propuneri, sugestii sau opinii cu titlu de recomandare privind proiectul de hotărâre, în care se va specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre la care se referă, menționând totodată data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, care se depun la Registratura instituției sau prin fax la numărul 0265-771.264, respectiv e-mail, primaria@sighisoara.org.ro, până în data de 17 martie, ora 12.00”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

Modalitatea de înscriere și luare a cuvântului se va face în ordinea în care au fost depuse propunerile, sugestiile sau opiniile asupra proiectului, iar timpul alocat luării cuvântului este de 5 minute pentru fiecare interlocutor. „Participarea la dezbaterea publică este deschisă tuturor celor interesaţi. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție. Așteptăm cu interes poziția dumneavoastră referitoare la acest proiect, precum și propunerile și observațiile, care vor purta mențiunea “Recomandare la proiect de act normativ”, a subliniat Ovidiu Mălăncrăvean.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE