Alexandra Pârvu, de la Economic, cea mai bună la faza județeană a Concursului pe Teme de Protecția Consumatorilor Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

Alexandra Pârvu, de la Economic, cea mai bună la faza județeană a Concursului pe Teme de Protecția Consumatorilor

Etapa județeană a Concursului Național pe Teme de Protecția Consumatorilor – „Alege! Este dreptul tău!”, ediția 2017, s-a desfășurat sâmbătă, 11 martie, la Liceul Tehnologic „Avram Iancu” din Târgu Mureș. Tema concursului a fost „Drepturile consumatorului în era digitală”, iar tema eseului „Cumpăr online și știu ce drepturi am!”. Consursul este organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării Științifice și este sponsorizat de Herlitz România și de Auchan. Au participat 17 elevi de la 8 licee din Târgu Mureș, Reghin, Sighișoara și Târnăveni.

castigatori concurs

Elevi de la Economic și Marinescu la faza națională

După desfășurarea celor două probe ale concursului, proba scrisă și cea de susținere a eseului, pe primele cinci locuri s-au clasat: Alexandra Pârvu, elevă în clasa a X-a a profesoarei Mihaela Carmen Popoviciu, Colegiul Economic „Transilvania” din Târgu Mureș; Silviu Păgăcean, elev în clasa a XI-a la Liceului Teoretic „Gheorghe Marinescu” din Târgu Mureș – profesori coordonatori: Dorina Trif și Gabriela Borda; Cristina Denisa Moga, elevă în clasa a XI-a a Colegiului Tehnic Târnăveni – profesori coordonatori: Andreea feșteu și Eugenia Csiszar; Carmen Gabriela Bidi, elevă în clasa a X-a a profesoarei Gabriela Mureșan, tot de la Colegiul Tehnic Târnăveni, și Raluca Vulur, elevă în clasa a XI-a a Colegiului Economic „Transilvania” – profesoară: Delia Maria Răuță Roșca.
Alexandra Pârvu, locul I, și Silviu Pogăcean, locul a II-lea, s-au calificat la faza națională a concursului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE