Conferințe dedicate medicilor de familie, la Târgu-Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 480 Vizualizări

Conferințe dedicate medicilor de familie, la Târgu-Mureș

Președintele Asociației Medicilor de Familie Mureș, dr. Remus Șipoș, a anunțat luni, 13 martie, că medicii de familie din județul Mureș sunt invitați să participe, în luna martie, la o serie de conferințe medicale pe diferite teme de actualitate, care sunt creditate cu puncte de educație medicală continuă.

Mâine, 14 martie, la ora 14.00, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, va avea loc conferința cu tema „Patologia cutanată în practica medicului de familie”, pe care o va susține dr. Monika Căpîlnă. În prima parte a evenimentului, specialistul le va prezenta medicilor de familie aspecte referitoare la patologia dermatologică, urmând ca în partea a doua să aibă loc sesiunea de întrebări și răspunsuri. Conferința este creditată cu 4 puncte EMC.
„Pe tot parcursul lunii martie vor avea loc o serie de conferințe dedicate medicilor de familie din județul Mureș. Conferința de marți, 14 martie, va avea tema „Patologia cutanată în practica medicului de familie” și va fi susținută de către dr. Monika Căpîlnă. Medicul va vorbi despre dermatita atopică, un subiect de actualitate. Ne așteptăm să fie prezenți în jur de 50 de medici de familie. Evenimentul este creditat cu puncte de educație medicală continuă, iar acestea sunt necesare medicilor de familie”, a declarat dr. Remus Șipoș.

Potrivit președintelui Asociației Medicilor de Familie Mureș, joi, 23 martie, Sala de Conferințe a Hotelului Business din Târgu-Mureș, va găzdui conferința intitulată „Managementul pacientului cu boală arterială periferică”, ce va fi creditată cu 5 puncte EMC. De asemenea, vineri, 24 martie, Sala de Conferințe a Hotelului Privo din Târgu-Mureș, va găzdui conferința cu tema „Anemiile și tulburările de hemostază la copil”, creditată, de asemenea, cu 5 puncte EMC.
Taxa de participare la conferință este 50 lei, iar suma adunată va fi donată Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer”.
Dr. Remus Șipoș a mai afirmat că luni, 27 martie, va avea loc, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, conferința cu tema „Complexul sclerozei tuberoase (TSC)”, aceasta nefiind creditată cu puncte de educație medicală continuă.

Dr. Remus Șipoș, care este și vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familie (SNMF), va fi prezent, la sfârșitul lunii martie, la ediția a XIII-a a Conferinței Naționale de Medicina Familie, cu participare internațională. Evenimentul va avea loc la București și își propune un echilibru delicat între știință, artă și comunicare.
Participanții la conferință vor beneficia de sesiuni interactive organizate de grupurile de lucru din SNMF, ateliere de lucru pe teme diverse, sesiune de postere, expoziție medicală și dezbateri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE