Home / Sanatate / Conferințe dedicate medicilor de familie, la Târgu-Mureș

Conferințe dedicate medicilor de familie, la Târgu-Mureș

Distribuie

Președintele Asociației Medicilor de Familie Mureș, dr. Remus Șipoș, a anunțat luni, 13 martie, că medicii de familie din județul Mureș sunt invitați să participe, în luna martie, la o serie de conferințe medicale pe diferite teme de actualitate, care sunt creditate cu puncte de educație medicală continuă.

Mâine, 14 martie, la ora 14.00, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, va avea loc conferința cu tema „Patologia cutanată în practica medicului de familie”, pe care o va susține dr. Monika Căpîlnă. În prima parte a evenimentului, specialistul le va prezenta medicilor de familie aspecte referitoare la patologia dermatologică, urmând ca în partea a doua să aibă loc sesiunea de întrebări și răspunsuri. Conferința este creditată cu 4 puncte EMC.
„Pe tot parcursul lunii martie vor avea loc o serie de conferințe dedicate medicilor de familie din județul Mureș. Conferința de marți, 14 martie, va avea tema „Patologia cutanată în practica medicului de familie” și va fi susținută de către dr. Monika Căpîlnă. Medicul va vorbi despre dermatita atopică, un subiect de actualitate. Ne așteptăm să fie prezenți în jur de 50 de medici de familie. Evenimentul este creditat cu puncte de educație medicală continuă, iar acestea sunt necesare medicilor de familie”, a declarat dr. Remus Șipoș.

Potrivit președintelui Asociației Medicilor de Familie Mureș, joi, 23 martie, Sala de Conferințe a Hotelului Business din Târgu-Mureș, va găzdui conferința intitulată „Managementul pacientului cu boală arterială periferică”, ce va fi creditată cu 5 puncte EMC. De asemenea, vineri, 24 martie, Sala de Conferințe a Hotelului Privo din Târgu-Mureș, va găzdui conferința cu tema „Anemiile și tulburările de hemostază la copil”, creditată, de asemenea, cu 5 puncte EMC.
Taxa de participare la conferință este 50 lei, iar suma adunată va fi donată Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer”.
Dr. Remus Șipoș a mai afirmat că luni, 27 martie, va avea loc, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, conferința cu tema „Complexul sclerozei tuberoase (TSC)”, aceasta nefiind creditată cu puncte de educație medicală continuă.

Dr. Remus Șipoș, care este și vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familie (SNMF), va fi prezent, la sfârșitul lunii martie, la ediția a XIII-a a Conferinței Naționale de Medicina Familie, cu participare internațională. Evenimentul va avea loc la București și își propune un echilibru delicat între știință, artă și comunicare.
Participanții la conferință vor beneficia de sesiuni interactive organizate de grupurile de lucru din SNMF, ateliere de lucru pe teme diverse, sesiune de postere, expoziție medicală și dezbateri.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: 20 de hectare de miriște și vegetație uscată arse într-un incendiu, lângă Scaunul Domnului

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și ai Punctului de Lucru Deda au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.