Home / Administratie / Angajări la Jandarmeria Mobilă Mureş!

Angajări la Jandarmeria Mobilă Mureş!

În perioada următoare Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, recrutează personal pentru ocuparea, prin concurs, a unui post contractual civil: electrician.

La sediul instituției, din Sângeorgiu de Mureş, Parcul Mariaffi Lajos, nr. 7, județul Mureş, începând de astăzi, 28 aprilie și până luni, 15 mai, a.c. sunt așteptați toți cei interesați de ocuparea unui post de execuţie vacant: muncitor calificat IV-I (electrician), prevăzut la Serviciul Logistic.

Concursul va consta în 3 etape,  după cum urmează:

– selecţia dosarelor de concurs: în perioada 16 – 17 mai 2017,

– proba scrisă: luni, 12 iunie 2017, ora 10.00,

-interviul: joi, 15 iunie 2017, de la ora 10.00, urmând ca afişarea rezultatelor finale ale concursului să fie făcută luni, 19 iunie 2017.

Cei interesați pot obține informații suplimentare privitoare la condițiile de participare la concurs, tematica și bibliografia, atât pe site-ul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș: www.jandarmeriamobilamures.ro (secțiunea Carieră-Anunțuri angajări), precum și la sediul instituției str. Parcul Mariaffi Lajos, nr. 7, Sângeorgiu de Mureș, telefon: 0265-319.856, 0265-319.857, interior 24515, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 16.00.

Ofiţer informare, relaţii publice şi cu publicul,

Locotenent Adina CHIŞ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Înaintări în grad la ISU Mureș

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș au anunțat, printr-o postare …