Home / Administratie / Strategie în lucru pentru Valea Râului Mureş

Strategie în lucru pentru Valea Râului Mureş

Consiliul Județean Mureș a găzduit luni, 15 mai, o primă întâlnire de lucru coordonată de ADI Transilvania în cadrul căreia s-a discutat despre Studiul privind Potențialul de Dezvoltare Socio-Economică Durabilă a Văii Râului Mureș, Regiunea Centru, document realizat de ADR Centru. „Discuțiile au privit pașii ce trebuie urmați pentru ca pe baza acestui studiu să se poată realiza o Strategie de Dezvoltare Durabilă aplicabilă la nivelul celor trei județe din Regiunea Centru traversate de râul Mureș. Documentul poate fi consultat pe www.adrcentru.ro”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Peter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Informații despre programul Spitalului Orășenesc Luduș

Ambulatorul de Specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Luduș funcționează cu program normal pentru toate specialitățile …