Grefierii Curţii de Apel Târgu-Mureş, comunicat de presă pe tema Legii salarizării Administratie

Grefierii Curţii de Apel Târgu-Mureş, membrii ai Asociaţiei Grefierilor din România – constituită la nivel naţional din grefieri, grefieri statisticieni, grefieri documentarişti, grefieri arhivari şi grefieri registratori din cadrul instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea;

Având în vedere adoptarea de către Senatul României a proiectului Legii-cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice precum şi rolul acestei categorii profesionale la înfăptuirea actului de justiţie, alături de magistraţi, realitatea din instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea privind condiţiile de muncă şi volumul de activitate, importanţa muncii desfăşurate de către această categorie profesională şi interdicțiile şi incompatibilităţile instituite, aceleaşi ca şi cele aplicate magistraţilor,

Susţin

Amendamentele formulate de Asociaţia Grefierilor din România faţă de legea – cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

(Comunicat de presă, Grefierii Curţii de Apel Târgu-Mureş)

Recent
Popular