Final trist de sezon și pentru fetele de la ASA FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

Final trist de sezon și pentru fetele de la ASA

În ultima etapă a Superligii feminine de fotbal, ASA Târgu-Mureș întâlnește vineri, 2 iunie, de la ora 15.00, pe teren propriu, ultima clasată, Independența Baia Mare. După 7 ediții în care au cucerit un titlu, urmat de șase în care au fost vicecampioane, mureșencele vor susține acest ultim joc al ediției resemnate cu locul 4. Mai aveau șanse cel puțin la podium dacă învingeau miercuri în restanța disputată la Iași cu formația locală Navobi, ocupanta locului 3. Ieșencele aveau 4 puncte avantaj, dar și în față cele mai puternice echipe ale ediției în ultimele confruntări.

Cu un campionat în care problemele financiare ale echipei băieților au lovit din plin și echipa femninină, diminuată numeric și valoric pe parcurs, cu partide în care abia au putut alinia un prim „11”, roș-albastrele nu au făcut față nici în Copou, cedând miercuri cu 4-0. Campioană este aceeași Olimpia Cluj, în timp ce locurile 2-3 și le vor disputa echipa ieșeană cu CFR Timișoara, care vor avea un ultim duel direct la Iași, peste o săptămână. Astfel, partida cu „lanterna” va fi una doar de rămas bun pentru o ediție foarte tristă pentru sportul mureșean în general, pentru fotbalul mureșean în special.

Deocamdată nu se cunoaște viitorul echipelor ASA, dar cea feminină depinde în continuare de decizia care se va da în cazul celei masculine. Fetle au fost afectate chiar mai mult de situația actuală a băieților, care au pornit la drum în noua ediție ca victimă sigură pentru mai toate adversarele, deși au obținut puncte în jocuri în care aproape nimeni nu se aștepta, cum au fost remizele cu Steaua-FCSB, sau victoria cu Dinamo.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE