Home / Administratie / Lucrări de reparaţii şi de întreţinere la Zoo Târgu-Mureş

Lucrări de reparaţii şi de întreţinere la Zoo Târgu-Mureş

În cursul acestei săptămâni, la Grădina Zoologică Târgu-Mureș s-au efectuat mai multe lucrări de reparaţii și întrețineri la diferite obiective, respectiv gardurile împrejmuitoare de protecţie, toaletarea copacilor şi adunarea resturilor vegetale.


„Suntem preocupaţi în permanenţă să sporim gradul de confort pentru toţi vizitatorii, verificând şi/sau înlocuind, acolo unde este cazul, obiectele defecte. Animalele sunt adăpostite în condiţii excelente, şi nu ne rămâne decât să-i invităm pe copii, însoţiţi de părinţi şi bunici să vină şi să petreacă clipe plăcute aici la Grădina Zoo. Reamintesc celor interesaţi că programul de vizitare este cuprins între orele 9.00 – 20.00 – ultima intrare fiind la ora 19.00, preţul biletelor fiind de 15 lei pentru adulţi, respectiv 3 lei pentru copii, elevi şi pensionari”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A apărut numărul IX al revistei “Vocea ESTIEM”

Reprezentanții asociației ESTIEM Mureș (European Students of Industrial Engineering and Management) anunță apariția celui de-al …