Home / Administratie / Lucrări de reabilitare la Colegiul „Papiu”

Lucrări de reabilitare la Colegiul „Papiu”

După ce marți, 8 august, consilierul primarului municipiului Târgu-Mureș, Claudiu Maior, a inspectat lucrările de reabilitare la Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza”, miercuri, 9 august, a venit rândul Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” să fie inspectat de către Claudiu Maior, însoțit de Horațiu Lobonț, director executiv adjunct al Direcției Școli din cadrul Primăriei Târgu Mureș.

Lucrările au în vedere reabilitarea holurilor, sălilor de clase și a grupurilor sanitare, lucrările urmând a fi finalizate până la începerea noului an școlar. „Așa cum am promis, continuăm lucrările de reabilitare la școlile din municipiul Târgu-Mureș. În ce privește instituțiile publice, elevii vor avea surprize anul acesta pentru că toate instituțiile vor fi puse la punct. Suntem la Colegiul „Alexandru Papiu Ilarian”, un colegiu cu renume, iar în ce privește acest brand nu cred că mai are rost să povestim de el. Dacă anul trecut am finalizat aici la „Papiu” mansardarea, în acest an am început cu holurile, sălile de clasă, lambriuri și nu în ultimul rând toaletele. Banii au fost alocați de la bugetul local, Consiliul Local a votat aprobarea acestora. În ce privește lucrările, sperăm să le finalizăm până în data de 10 septembrie. Dacă lucrurile merg așa cum am discutat cu directoarea Colegiului, vom mai aloca bani, iar în anii viitor să putem finaliza în întregime acest colegiu. Ca și efort financiar pentru reabilitarea unităților de învățământ, acesta se ridică la 2 milioane de lei”, a precizat Claudiu Maior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consilierii liberali promit ”#reSTART Târgu Mureș!”

3 din cei 4 consilieri locali liberali aleși să facă parte în legislatira 2020-2024 din …