Debut cu victorii clare pentru popicarii mureșeni Sport
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 213 Vizualizări

Debut cu victorii clare pentru popicarii mureșeni

În prima etapă a noii ediții a campionatului de popice al junioarelor U 23, formația Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a obținut o victorie fără emoții pe teren propriu în fața formației Rapid București. Scorul final al întâlnirii a fost 3256-2832 de popice doborâte în favoarea echipei antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef, campioana en-titre. Victoria a fost una așteptată, dar este de remarcat totalul general al echipei în care toate cele șase componente au obținut rezultate demne de prima divizie. Cel mai mare rezultat al întâlnirii a fost reușit în chiar primul schimb, de către Seres Bernádett, cu 558 p.d., coechipeirele sale obținând următoarele rezultate, în ordine valorică: Maria Ciobanu 550, Fekete Réka 549, Melisa Ungureanu 547, Bölöni Dalma 542, Gál Beatrix 510. Este un adevărat record al echipei de junioare, iar diferența mare s-a datorat în special faptului că de la echipa bucureșteană doar două jucătoare au depășit granița celor 500 de „bețe”: Maria Enescu și Ștefania Șchiopescu, 530, respectiv 525 p.d.

Băieții completează startul bun al fetelor

După victoria echipei de popice senioare Electromureș Romgaz Târgu-Mureș cu marea rivală Conpet Petrolul Ploiești în Cupa României și cea a junioarelor în prima etapă de campionat, echipele masculine au luat la rândul lor un start bun. În prima etapă a noii ediții din campionatul seniorilor, Electromureș a învins formația KSE Târgu-Secuiesc cu scorul de 6-2 la scorul de echipă, 3157-2984 la numărul de popice doborâte. Mureșenii s-au desprins aproape decisiv după evoluția prinmelor patru perechi, în care avantajul era deja decisiv. În primul schimb Boér Lászlo a doborât 548 de popice, iar Balogh Loránd 533, ambii reușind și punctul de echipă. 3-0 a făcut Majos Ferenc, cu 520, cu un adversar direct modest, iar în ultimul schimb Szöcs Jozsef, înlocuit cu Benke Zoltán au obținut un total de 540 și al patrulea punct individual al echipei. Nagy Lászlo obținut doar 519 p.d. și a cedat în acest schimb punctul. Cel mai slab rezultat al echipei l-a reușit tânărul Fekete Hunor în al doilea schimb, cu doar 488 p.d.

Revanșă la juniori, cu cel mai mare rezultat

Acesta reușise în schimb în întâlnirea dinainte cu o zi cel mai valoros rezultat al juniorilor în confruntarea din prima etapă a campionatului juniorilor cu CFR Iași. El reușise în acel duel un rezultat mai valoros decât oricare dintre cei care au evoluat în întrecerea seniorilor. Cu un total de 566 p.d., Fekete Hunor a fost de departe cel mai valoros jucător al întâlnirii cu juniorii ieșeni. Dealtfel, echipa de juniori a obținut un rezultat superior celei de seniori, cu un total de 5266 p.d. Paradoxal, cel mai valoros rezultat a fost reușit de jucătorul cu cel mai slab al în partida seniorilor. Juniorii au stabilit dealtfel un nou record al echipei, superior cel al echipei de seniori, lucru care dovedește că echipa are asigurată generația viitoare. Celelalte rezultate ale juniorilor, în ordinea valorică, au fost: Kötö Dávid, Andrási Dániel câte 555 p.d., Benke Zoltán jr. 546, Szász Levente 531, Hegyi Rolánd 513. Juniorii ieșeni au avut evoluție modestă, cu un total de 2941 p.d. și având în Vasile Maxim jucător cu cel mai mare rezultat, 533 p.d.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Mai exista sali de popice in Bucuresti?
    Acum cativa ani erau doar cele de pe Vointa si Rapid, unde aveau loc frecvent competitii.
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE