Femeie prinsă transportând un hectolitru de alcool fără documente legale Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 623 Vizualizări

Femeie prinsă transportând un hectolitru de alcool fără documente legale

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sighişoara au oprit vineri, 28 septembrie, pe strada Consiliul Europei din municipiul Sighişoara, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 36 de ani, din judeţul Covasna.

În urma controlului efectuat de poliţişti, s-a stabilit că femeia transporta în interiorul autoturismului 1.000 de litri de lichid cu miros puternic de alcool, transportat în recipiente de plastic fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale.

„Conducătoarea auto a declarat poliţiştilor faptul că a transportă cantitatea de 1.000 litri alcool, fără acte de proveniență a mărfii, din localitatea Bistrița, în Brașov. În vederea continuării cercetărilor, lichidul cu miros puternic de alcool a fost sigilat şi ridicat în vederea confiscării, iar autoturismul a fost pus sub sechestru asigurator. Poliţiştii de investigarea criminalităţii economice din Mureş au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal, respectiv pentru infracţiunea de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 40 litri alcool etilic, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri. Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE