A plouat cu amenzi  Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 405 Vizualizări

A plouat cu amenzi 

Peste 100 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 40.000 de lei au fost aplicate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în ultimele 24 de ore!

Marţi, 14 noiembrie a.c., poliţiştii mureşeni au desfăşurat activităţi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, prevenirea accidentelor de circulaţie şi conştientizarea riscului rutier de către participanţii la traficul rutier.
În ultimele 24 de ore, în urma acţiunilor desfăşurate au fost aplicate 108 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 39.355 de lei.
Totodată, au fost reţinute 27 de permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
Recomandări!
Pentru a nu fi implicaţi  în accidente rutiere, vă recomandăm să:
• respectaţi regimul legal de viteză instituit pe tronsoanele de drum pe care vă deplasaţi, atât în interiorul cât şi în afara localităţilor;
• adaptaţi  în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere concrete sectorului de drum pe care rulaţi, situând-o nu la limita maximă admisă de lege, ci la limita mersului în siguranţă;
• reduceţi  viteza de deplasare, în locurile impuse de lege şi în special în zona trecerilor pentru pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.
• nu conduceţi sub influenţa alcoolului!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE