Share

Home / Comunicate / „Tatăl meu, preotul“ – premiera unui spectacol provocator
Imagine de la repetiții (Foto: Cristina Gânj)

„Tatăl meu, preotul“ – premiera unui spectacol provocator

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului „Tatăl meu, preotul“ de Gabriel Sandu, regia Leta Popescu, scenografia Tiberiu Toitan, muzica Magor Bocsárdi.

Conform unui comunicat de presă emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu“, premiera va avea loc vineri, 24 noiembrie 2017, de la ora 19:30, la sala Mică.

Distribuţia spectacolului este formată din actorii: Vlad Bîrzanu, Dan Rădulescu, Monica Ristea, Alexandru-Andrei Chiran și Cristian Iorga.

O familie obişnuită, formată dintr-o mamă, un tată şi un fiu de 25 de ani, trece printr-o schimbare esenţială. Tatăl preot şi mama preoteasă au strâns semnături pentru modificarea Constituţiei împotriva căsătoriei dintre două persoane de acelaşi sex. Familia obişnuită se transformă în familia tradiţională pentru care se militează în prezent. Dar mai pot fi ei încadraţi în acest tipar dacă fiul, creştin-ortodox la rândul lui, şi-ar mărturisi homosexualitatea? „Tatăl meu, preotul“ e un spectacol ce lansează întrebări despre credinţă şi dogme, despre sentimente reale şi conflicte dramatice în familii obişnuite.

Următoarele reprezentații ale spectacolului sunt programate miercuri, 29 noiembrie 2017 și marți, 12 decembrie 2017, de la ora 19:30, la Sala Mică.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 09:00 şi 15:00 şi online: www.biletmaster.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Al. Cistelecan, laudatio pentru Ioan Es. Pop la Festivalul Internațional de poezie și muzică Poezia e la Bistrița

Marele poet Ioan Es. Pop, autorul unor cărți-bornă ale poeziei românești a ultimelor decenii, precum …

Share
Share