VIDEO, FOTO: Recitaluri de excepție la debutul „Acustic Live Festival” Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 333 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Recitaluri de excepție la debutul „Acustic Live Festival”

„Acustic Live Festival”, ajuns în acest an la cea de a III-a ediție, a debutat vineri, 24 noiembrie,  la Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” din Reghin, prima seară fiind dedicată recitalurilor. Festivalul a fost deschis  de trupa Anotimpuri din Reghin, urmat de Ovidiu Scridon și duetul Lucian Lepșa & Silviu Dudescu. A urmat o demonstrație de virtuozitate cu Tudor Anghelescu, aplaudat la scenă deschisă pentru sonoritățile  românești, la loc de cinste fiind „Ciocărlia”.

Alt moment de suflet a fost recitalul susținut de Grupul Ecoul (Sorina Bloj & Magda Pușcaș) acompaniat de Dody la chitară, publicul având parte de o nouă taină,  deslușită frumos de cele două soliste din Reghin.

Ultimul recital al primei seri „Acustic Live Festival” la avut ca protagonist pe Ducu Bertzi, nu înainte ca publicul să păstreze un moment de reculegere în memoria actriței Stela Popescu.

Festivalul continuă sâmbătă, cu primii cinci concurenți din cadrul festivalului, seara urmând a fi încununată cu două recitaluri de excepție susținute de Silvan Stâncel și A.G. Weinberger.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE