Share

Home / Business / Investiţie importantă în zona Staţiei de pompare a apelor din Târgu-Mureş

Investiţie importantă în zona Staţiei de pompare a apelor din Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş a demarat o licitaţie pentru realizarea drumului de acces, a reţelei de apă-canal pentru staţiile de transfer, sortare, compostare, compactare-ambalare deşeuri menajere şi staţia de epurare a apelor uzate provenite de la Staţia de pompare ape uzate menajere şi montare hidranţi subterani de pe strada Hotarului din Târgu-Mureş, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, valoarea estimată a contractului este de 184.461 lei, plus TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 decembrie 2017, ora 15.00. „Pentru eliminarea diferenței de nivel între conducta principală de canalizare menajeră și conducta de refulare este necesară montarea unei stații de pompare de refulare care să asigure evacuarea în totalitate a apelor menajere în rețeaua de canalizare a municipiului Târgu-Mureș”, se precizează în caietul de sarcini al licitaţiei.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG înnoit la Reghin

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform …

Share
Share