Share

Home / Politic / Ilie Pop noul președinte TLDE Tîrgu Mureș

Ilie Pop noul președinte TLDE Tîrgu Mureș

În cadrul Conferinței Filialei Teritoriale Tineretului Liberal Democrat (TLDE) Mureș, s-a ales noua echipă de conducere la nivel de municipiu Tîrgu Mureș pentru următorii doi ani.

”Birou Politic Municipal, îl are ca președinte pe Ilie Pop. Munca în echipă este rezultatul acțiunii desfășurate de noi și cu siguranță drumul înspre succes. Alături de o echipă consolidată, vom îndrăzni mai mult și cu încredere în valorile promovate de către partidul nostru, avem convingerea că vom avea o traiectorie ascendentă.”, a declarat Alexandru Gurghian, președinte TLDE Mureș, membru în Delegația Permanentă TLDE.

La eveniment, pe langă membrii organizației TLDE Mureș au participat și o serie de invitați speciali: Moldovan Ovidiu – președinte ALDE Mureș, Nicușan Constantin – președinte ALDE Tg. Mureș,  și doamna Raduț  Maria – președinte Organizația de Femei Mureș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Claudiu Maior, scrisoare deschisă către consilierii UDMR

„Nu e simplu să fii consilier local – în multe probleme nu decidem noi, ci …

Share
Share