Home / Administratie / Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi la şedinţă

Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi la şedinţă

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 5101 din 12 decembrie 2017 se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş, care va avea loc marţi, 19 decembrie 2017, de la ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45.

Potrivit convocatorului, făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

 1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu-Mureş pe anul 2017.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism  „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construirea a trei case de  locuit”, strada Mărului, fără număr. Iniţiator: Zsigmond Levente.
 3. Proiect de hotărâre privind prelungirea valabilităţii documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic General al Municipiului Târgu-Mureş” cu regulamentul local de urbanism aferent.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – actualizare PUZ ansamblul rezidenţial Dolomiti, strada Livezeni, fără număr” aprobat prin HCL nr. 303/6 septembrie 2007, cu regulamentul local de urbanism aferent. Beneficiari: SC Dolomiti Invest SRL, Borşan Rita Simona, SC Fomco 2006 SRL.
 5. Proiect de hotărâre privind  aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Tazlăului.”
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Victor Babeş.”
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Mioriţei.”
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Zarandului”.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Eden”.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Prutului”.
 11. Proiect de hotărâre privind prezervarea spaţiului de trecere în subteran a reţelelor aeriene de pe raza municipiului Târgu-Mureş.
 12. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 616 metri pătraţi din Târgu-Mureş, strada Vasile Săbădeanu, fără număr, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la SC Maco Construct SRL.
 13. Proiect de hotărâre privind planul de lucrări de interes local în anul 2018 pentru beneficiarii venitului minim garantat.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocațiilor bugetare pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018 pentru asociațiile, fundațiile și cultele recunoscute în România, acreditat ca furnizori de servicii sociale,  selecționate în baza Legii nr. 34/1998 cu modificările și completările ulterioare și a H.G. nr.1153/2001 cu modificările și completările ulterioare precum și pentru categoriile de persoane asistate.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului fişelor de evaluare care stau la baza calculării redevenţelor pentru contractele de concesiune ce urmează a fi încheiate în cursul anului 2018.
 16. Proiect de hotărâre privind achiziționarea de material didactic pentru creșele din municipiul Târgu-Mureș.
 17. Proiect de hotărâre privind achiziționarea de material didactic pentru grădinițele din municipiul Târgu-Mureș.
 18. Proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii unei străzi din municipiul Târgu-Mureș (strada Toplița în „strada Martin Luther – Luther Márton utca”).
 19. Proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii unei străzi din municipiul Târgu-Mureș (strada Poștei în strada Jean Calvin – Kálvin János utca ).
 20. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureş.
 21. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Serviciului public de interes local Administrare Sere Parcuri şi Zone Verzi cu personalitate juridică din municipiul Târgu-Mureş.
 22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Infrastructură terenuri sintetice cu anexe funcţionale”.
 23. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării sumei de 124.000 lei pentru sprijinirea organizării Concursului interjudeţean de matematică-informatică „Grigore Moisil”, ediţia a 33-a, în perioada 23 martie 2018-25 martie 2018.
 24. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico economici, pentru obiectivul „Studiu de fezabilitate, Reabilitare Bază sportivă la Liceul cu Program Sportiv „Szasz Adalbert”.
 25. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 191 din 18 mai 2017 privind  asocierea între Municipiul Târgu-Mureş şi SC Administraţie şi Turism SRL.
 26. Proiect de hotărâreprivind  aprobarea proiectului reorganizării reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Târgu-Mureş, pentru anul şcolar 2018-2019.

(Redacţia)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ratele de incidență COVID-19 din localitățile mureșene

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 23 noiembrie, prin intermediul unui comunicat …