CSU Medicina continuă seria negativă CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

CSU Medicina continuă seria negativă

În etapa a X-a a Diviziei A1 la volei feminin, prima din returul actualei ediții, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut partida susținută pe terenul altei nou promovate, Universitatea NTT Data Cluj-Napoca, scor 3-0 (25-15, 25-16, 25-21) pentru clujence. După ce în urmă cu o săptămână ceda pe teren propriu cu 1-3 în fața celeilalte nou promovate, Agroland Timișoara, mureșencele înregistrează al cincilea eșec consecutiv în ultima partidă din acest an. Întâlnirea se anunța echilibrată, între două echipe aflate în subsolul clasamentului, dar nu a fost așa. Clujencele s-au impus fără emoții în fața unei echipe care a fost lipsită de aportul Elizei Varga, prinicipala „armă” în ultimele partide.

Primele două seturi au fost câștigate la pas și clujencele aveau asigurat un punct lângă cele doar două obținute pe parcursul turului. Singurul lor succes a fost unul în cinci seturi cu Penicilina Iași, echipă care a câștigat la rândul ei un singur meci, tocmai în fața formației mureșene, 3-1 în etapa a II-a.

 

În luptă pentru evitarea ultimului loc

După cedarea primelor două seturi, mureșencele au încercat revenirea în joc, dar clujencele au fost de neoprit, gazdele fiind superioare în ambele faze ale jocului, la care s-au adăugat serviciile mai eficiente. Raportul punctelor obținute este elocvent, cu 12-4 la punctele obținute din serviciu și 10-2 la atacuri blocate. În ultimul set mureșencele au reușit să conducă doar cu 1-0, apoi au egalat la 2 și la 3, dar la primul timp tehnic de odihnă scorul a ajuns la 8-4, iar la al doilea era 16-6. Formația mureșeană s-a apropiat spre final la doar două puncte, dar de la 23-21 n-au mai reușit nici un punct. CSU Medicina rămâne cu cele 6 puncte pe locul 8 (din 10 formații), în timp ce echipa din Cluj se apropie la doar unul în urma lor, dar depășește Penicilina Iași. Aceasta din urmă va fi următoarea adversară a mureșencelor în prima etapă din anul viitor, programată la Târgu-Mureș, în 13 ianuarie, într-un joc pentru evitarea ultimului loc.

CSU Medicina a evoluat în formula: Roxana Iancu, Rodica Buterez, Raisa Ioan, Alexandra Babaș, Loredana Dobriceanu, Carmen Arniceru, Laura Molnar-libero, Mara Dumitrescu, Alexandra Cauc, Carmen Dițu, Sorina Mocan, Simina Străchinescu, Lea Rancz-libero.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE