Home / Agricultura / Parteneriat cu DAFCOCHIM dezvoltat foarte rapid, potrivit top managerului Arysta

Parteneriat cu DAFCOCHIM dezvoltat foarte rapid, potrivit top managerului Arysta

Compania Arysta s-a lansat în România acum doi ani şi a fost atunci un eveniment de excepţie, atât tehnic, cât şi organizatoric, desfăşurat la Bucureşti, și-a amintit Gheorghe Boțoman despre primii pași ai firmei în țara noastră la Simpozionul DAFCOCHIM AGRO, desfășurat la Sárvár, în Ungaria. Familia protecţiei plantelor se mişcă bine, această companie oferă cultivatorilor un portofoliu bogat.

“Aș vrea să adresez mulțumiri pentru parteneriatul cu DAFCOCHIM, domnilor Liviu Cojoc, Radu Fodor și Marinel Ștefan, este un parteneriat pe care noi l-am început anul trecut, a fost dezvoltat foarte rapid, le mulțumim încă o dată pentru că au avut încredere în noi, sperăm ca alături de dânșii produsele să ajungă mai mult în curtea dvs.”, a prezentat succint Laurențiu Gheorghiță, director comercial Arysta LifeScience, relația cu firma târgumureșeană, ca apoi colegul său să preia scena.

Directorul tehnic Arysta LifeScience, Daniel Tabacu, a venit în faţa fermierilor și le-a oferit detalii tehnice amănunțite ale produselor companiei. “Arysta se află la început de drum pe piaţa din România, dar investeşte în agricultură cu seriozitate şi interes. Suntem bucuroşi că încă suntem pe primul loc, atât în România, dar şi în alte ţări, în comercializarea de graminicide şi aici putem să-i aducem în subiect şi pe partenerii noştri de la Bayer. Venim azi cu produse arhicunoscute, Pantera 40 EC sau Select Super, dar şi cu un portofoliu de actualitate care însumează, pe lângă ierbicidele amintite, câteva dintre cele mai noi produse de pe piaţă, cum a fi fungicidele Manzate, Pyrus, Captan, Proplant, Syillit şi Mycoguardul”, a subliniat Daniel Tabacu.

Horea Mustea, expert biostimulanți Arysta LifeScience, ne-a purtat în lumea substanțelor active, a formulelor chimice și a tehnologiilor care caracterizează portofoliul companiei.

 

 

 

 

Text: Denisa MORAR & Ligia VORO
Foto: Ligia VORO

(va continua)

Publicat în ediția din 23 ianuarie 2018 a cotidianului Zi de Zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

IRUM Reghin, investiții de milioane de euro în tehnologii noi

Directorul de dezvoltare al companiei IRUM Reghin, Andrei Oltean, a vorbit luni, 22 noiembrie, despre …