Middlemist Red live la Clubul Presei Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Middlemist Red live la Clubul Presei

Middlemist Red e o trupă de rock psychedelic din Buadapesta, înființată la finele anului 2012. Primul EP, intitulat „As If You Could Mess This Up”, a fost lansat în noiembrie 2013.

În iunie 2014, trupa a obținut notorietate internațională după ce a câștigat competiția internațională Deezer’s „Young Guns” din 182 de trupe provenite din 182 de țări.

Începând de atunci, Middlemist Red a concertat în cadrul tuturor festiavalurilor majore din Europa Centrală, cum ar fi Festivalul Sziget (Ungaria), Exit Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) și VOLT Festival (Ungaria) și, de asemenea, a împărțit scena cu formații precum Wooden Shjips și The Black Lips. Albumul de debut al trupei Middlemist Red, „Supersonic Overdrive”, a fost lansat în noiembrie 2014.

Trupa a susținut primul turneu european în martie 2015, și a cuprins orașe precum Berlin, Praga, Varșovia și Vilnius. La scurt timp după turneu, trupa a fost selecționată să participe în cadrul programului Artist Accelerator al Festivalului Midem. În același an, trupa a participat la Fonogram, cea mai mare competiție muzicală din Ungaria, unde juriul desemnat-o Best New Act.

Cel de-al doilea album lansat se numește „Ripple Soul” și a fost urmat de un turneu în Europa (Paradiso Amsterdam, FZW Dortmund, 8MM & Badehaus Berlin, Roxy Prague etc.)

Middlemist Red va concerta la The Office – Clubul Presei (Str. Bolyai nr. 18, Târgu-Mureș) joi, 22 februarie, ora 21:00. Taxa de participare este de 15 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE