„Doar împreună putem depăși dizabilitatea!”, la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

„Doar împreună putem depăși dizabilitatea!”, la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş

Clubul Rotary Tîrgu-Mureş Maris şi Asociația Open Your Heart organizează vineri, 16 martie, în incinta Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, proiectul comunitar „Doar împreună putem depăși dizabilitatea”, inițiat în sprijinul persoanelor cu dizabilități.

Gala Atipic Beauty, cocktail şi piesă de teatru

Evenimentul include Gala Atipic Beauty, cocktail și acces la spectacolul de teatru „Soț de vânzare”.

„Împreună putem ajuta la schimbarea mentalitaţilor, având că rezultat îmbunătăţirea vieţii persoanelor cu dizabilităti. De aceea, vrem să aducem în lumină un proiect care să se concretizeze în ceva palpabil la nivelul comunității, un prim pas fiind accesibilizarea Teatrului Naţional din Târgu-Mureş prin montarea de rampe mobile și a unei toalete speciale“, a precizat Meda Neagoe, preşedintele Clubului Rotary Tîrgu-Mureş Maris.

„Gala Atipic Beauty a fost creată pentru că oamenii cu dizabilități să fie priviți ca oameni normali. Pentru că asta și sunt, și pot construi mult în viață, în ciuda dizabilității”, a subliniat Magda Coman, președintele Asociației Open Your Heart.

Modele în scaun rulant

Gala Atipic Beauty aduce pe podium modele în scaun rulant care defilează alături de personalități locale, în creații vestimentare ale designerilor români.

„Ne propunem ca persoanele cu dizabilități să poată ajunge în locuri obișnuite pentru noi toți, teatru, cinematograf, concert, instituții publice, toalete publice, să promovăm un comportament responsabil față de o dizabilitate prin acceptare și respect, să creștem vizibilitatea acestor persoane cu dizabilități, prin oferirea posibilității minimale de a face parte din viața obișnuită a comunității, să oferim exemple pozitive, stimulatoare, pentru persoane care ajung în aceeași situație. De ce acest proiect pentru comunitate? Pentru că suntem cu toții piesele unui puzzle, iar un puzzle nu are valoare decât în momentul în care tabloul este complet. Deci hai să ne unim forțele și să creăm condiții de viață normală pentru câteva mii de semeni ai noștri!“, au mai transmis organizatorii evenimentului.

Biletele sunt disponibile la secretariatul Hotelului “Grand” din Târgu-Mureș, de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00. Prețul unui bilet este de 100 de lei, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0722-396.444.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE