Share

Home / Administratie / Anunţ public privind decizia de evaluare a impactului asupra mediului

Anunţ public privind decizia de evaluare a impactului asupra mediului

Consiliul Judeţean Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Reparaţia podeţului situate pe DJ134 Fîntînele-Veţca-lim. jud. Harghita, la km 5+600, propus a fi realizat în com. Veţca, satele Veţca şi Sălaşuri, pe drumul judeţean DJ134 Fîntînele-Veţca-int. DN13C, la km 5+600, jud Mureş.

Informaţiile privind proiectul propus, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, loc. Tg-Mureş, str. Podeni, nr.10, în zilele de luni între orele 9-15 şi marţi –vineri între orele 9-12, precum şi la sediul titularului, în zilele de luni-vineri între orele 8-16.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, în zilele de luni între orele 9-15 şi marţi –vineri între orele 9-12.

Preşedinte,

Péter Ferenc

Secretar,

Paul Cosma

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ce se mai discută în Consiliul Local Târgu-Mureș

Dispoziția  nr. 2.816 din 12 decembrie2019      privind convocarea Ședinței  ordinare a Consiliului local al municipiului …

Share
Share