Home / Administratie / Anunţ public privind decizia de evaluare a impactului asupra mediului

Anunţ public privind decizia de evaluare a impactului asupra mediului

Consiliul Judeţean Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Reparaţia podeţului situate pe DJ134 Fîntînele-Veţca-lim. jud. Harghita, la km 5+600, propus a fi realizat în com. Veţca, satele Veţca şi Sălaşuri, pe drumul judeţean DJ134 Fîntînele-Veţca-int. DN13C, la km 5+600, jud Mureş.

Informaţiile privind proiectul propus, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, loc. Tg-Mureş, str. Podeni, nr.10, în zilele de luni între orele 9-15 şi marţi –vineri între orele 9-12, precum şi la sediul titularului, în zilele de luni-vineri între orele 8-16.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, în zilele de luni între orele 9-15 şi marţi –vineri între orele 9-12.

Preşedinte,

Péter Ferenc

Secretar,

Paul Cosma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lansare proiect „Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat în Municipiul Sighișoara”

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share