Share

Home / Business / Asociaţia Sportivă Transil 2008 Târgu-Mureş îşi face sală de evenimente – restaurant!

Asociaţia Sportivă Transil 2008 Târgu-Mureş îşi face sală de evenimente – restaurant!

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reamenajare, modificare şi extindere clădire multifuncţională existentă – corp C1, schimbare de destinaţie parţială în sală de evenimente – restaurant şi spaţii de cazare, amplasare firmă”, propus a fi realizat în localitatea Târgu-Mureş, strada Insulei, imobil identificat prin C.F. nr. 129739/Târgu-Mureş, titular Asociaţia Sportivă Transil 2008 Târgu-Mureş (zona stadionului Trans-Sil).

Potrivit site-ului APM Mureş, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul titularului de proiect din Târgu-Mureş, strada Bega nr. 2.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Mureșeanul Ciprian Florea, admis la Universitatea Oxford: ”Am ales Universitatea Oxford tocmai pentru a ținti cât mai sus”

În acest an școlar, trei elevi din Târgu-Mureș au fost admiși la prestigioasa Universitate Oxford …

Share
Share