Home / Agricultura / Bento Granar – Software pentru managementul depozitării cerealelor în silozuri

Bento Granar – Software pentru managementul depozitării cerealelor în silozuri

Cei de la Bento anunţă lansarea Bento Granar, soluţia software pentru depozitarea şi managementul cerealelor în silozuri. Bento Granar este un produs perfect adaptat legislaţiei româneşti, care urmăreşte toate procesele specifice de recepţie, laborator, gradare, tarare, uscare, gazare, aerare, depozitare şi livrare a cerealelor.

Prin integrarea cu granomate şi granolyzere, cerealele sunt gradate automat pe proprietăţi, eliminându-se munca manuală, consumatoare de timp. Integrarea cu cântare specifice transportului rutier sau feroviar permite o mai bună viteză de înregistrare şi emitere a tichetului de cântar, precum şi o introducere rapidă a proprietăţii articolelor în laborator.
Bento Granar a fost dezvoltat în colaborare cu Siloz Carani, cel mai mare hub logistic pentru produse agricole din vestul României, cu o capacitate de depozitare de 170,000 de tone şi o capacitate de recepţie/livrare de 5000 de tone pe zi. Astfel, produsul este perfect adaptat proceselor specifice de management a silozurilor, de la crearea şi completarea automată a Actului Justificativ de Gestiune şi până la emiterea automată de facturi lunare, ţinând cont de zilele şi condiţiile de depozitare.
“Indiferent de volumul recoltei, problemele care apar la depozitarea produselor agricole duc inevitabil la deprecierea acestora. De aceea, obiectivul principal pe toată perioada depozitării este menţinerea valorii cantitative şi calitative iniţiale. Am urmărit prin Bento Granar să oferim deţinătorilor de silozuri o soluţie completă, modernă, foarte uşor de implementat şi la un preţ accesibil” – Dan Giusca, Software Arhitect Bento.

“Există o mulţime de softuri de gestiune de cereale. Noi am vrut ceva mai mult. Am vrut un soft care să dea acces partenerilor noştri la calitatea cerealelor depozitate, pentru că noi depozităm produsele partenerilor noştri. După implementarea softului, încrederea partenerilor a crescut, pentru că au acces permanent la toate informaţiile despre produsele lor” – Dan Dolghin, Director General Siloz Carani.

Citeste si:  Fermieri în pierdere, din cauza închiderii Fabricii de zahăr din Luduș

Pentru mai multe informaţii despre avantajele şi funcţionalităţile Bento Granar vă invităm să accesaţi https://www.bento.ro/bento-granar/

Bento este unul dintre cei mai reputaţi furnizori de soluţii software personalizate pentru companiile de utilităţi şi producţie alimentară din România. Cu 11 ani experienţă şi un portofoliu de clienţi, printre care CEZ, Apa Nova, Electrica, Enel, eOn, Agricover sau Boromir, compania joacă un rol cheie în transformarea digitală a organizaţiilor de orice dimensiune. Bento are operaţiuni în România, Statele Unite, Austria şi birouri în Bucuresti şi Las Vegas. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi www.bento.ro

Sursa selectivă: Gazeta de agricultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Produse naturale în Piațeta Libertății

Târgul producătorilor locali de la Reghin, eveniment organizat lunar în Piațeta Libertății, oferă posibilitatea reghinenilor, …