Home / Administratie / Ședință extraordinară CL Reghin

Ședință extraordinară CL Reghin

Consilierii reghineni se întrunesc miercuri, 18 aprilie, în ședință extraordinară , având pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâre. Primul proiect supus spre aprobare are în vedere rectificarea Bugetului Local al UAT Reghin pe anul 2018. Consilierii vor avea de aprobat majorarea bugetului cu suma de 1.219.000 lei,potrivit proiectului postat pe site-ul Primăriei Reghin.

De asemenea, pe ordinea de zi se mai află proiectul privind aprobarea revizuirii costurilor aferente creditului de investiții, finanțat de către BRD, în baza Contractului de credit nr.341/29.07.2011, în scopul diminuării serviciului datoriei publice locale, precum și proiectul privind amplasarea în incinta Primăriei Municipiului Reghin a unei Stații de monitorizare a radiațiilor electrice, de către ANCOM.

Consilierii vor mai avea spre aprobare proiectul privind aprobarea organizării și desfășurării în municipiul Reghin a evenimentului dedicat Zilei de 2 Mai – ”Ziua Națională a Tineretului” și alocarea sumei necesare desfăşurării în bune condiții a evenimentului. Conform proiectului, suma ce urmează a fi supusă spre aprobare este de 90.000 lei, cheltuieli cu artiști, publicitate, prezentator, suport tehnic, necesare desfășurării evenimentului dedicat Zilei Tineretului care va avea loc în data de 2 mai în Parcul Central și Piața Petru Maior din municipiul Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Expoziție despre Biserica de lemn „Sf. Nicolae” din Reghin, în Piațeta Libertății

Centrul de Informare și Promovare Turistică Reghin vă invită să (re)descoperiți Biserica de lemn „Sf. …