Home / Administratie / S-a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții ”Pod peste râul Târnava Mare – Municipiul Sighișoara”

S-a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții ”Pod peste râul Târnava Mare – Municipiul Sighișoara”

Distribuie

În data de 2 mai 2018, s-a semnat contractul de finanțare nr. 12.205/2 mai 2018 încheiat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu Primăria Municipiul Sighișoara având ca obiect alocarea unei finanțări în valoare de 6.570.260,80 lei pentru realizarea obiectivului de investiții ”Pod peste râul Târnava Mare – Municipiul Sighișoara” .

„Așa cum vă asiguram în luna martie 2018, pentru construirea podului de legătură între Cartierul Târnava II și strada Viilor s-au parcurs toate etapele procedurale, iar lucrările se vor face cu respectarea prevederilor legale în vigoare, cu maximă responsabilitate și seriozitate”, a declarat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Detașarea unui consilier de la Primăria Târgu Mureș la șefia ITM Mureș notificată de Prefectură

Distribuie Instituția Prefectului – Județul Mureș a notificat Primăria Municipiului Târgu Mureș să respecte legislația …