Home / Administratie / Primăria Târgu-Mureş achiziţionează „Studiu de fezabilitate pentru modernizare transport public de călători”

Primăria Târgu-Mureş achiziţionează „Studiu de fezabilitate pentru modernizare transport public de călători”

Primăria municipiului Târgu-Mureş anunţă operatorii economici interesaţi că în perioada următoare intenţionează să demareze formalităţile pentru achiziţia directă prin intermediul Catalogului de produse, servicii şi lucrări disponibil în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice SEAP, a unui Studiu de fezabilitate pentru modernizare transport public de călători în Municipiul Târgu-Mureș.

Potrivit unui comunicat făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, valoarea estimată a achiziţiei este de 99.096,64 lei, fără TVA, achiziţia are cod CPV: 79314000 -8 – studiu de fezabilitate, iar criteriul de atribuire va fi „preţul cel mai scăzut”.

Operatorii economici interesaţi sunt invitaţi să depună ofertele de preţ în Catalogul electronic SEAP, sub denumirea de „Studiu de fezabilitate pentru modernizare transport public de călători în Municipiul Târgu-Mureș” pe CPV79314000-8, până la data de 14 mai 2018, şi să transmită propunerea tehnică şi financiară la adresele de e-mail tehnic@tirgumures.ro şi licitatie@tirgumures.ro, până la data de 14 mai 2018.Informaţii suplimentare pot fi solicitate pe adresa de e-mail tehnic@tirgumures.ro, până în data de 11 mai 2018.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Învățătorului. Mesajul inspectorului şcolar general, prof. Claudiu Bîndilă

În fiecare an, pe data de 5 iunie, ne amintim cu drag de cei care, …